Job cave'da 777 ile CANNIBAL guildleri karşı karşıya gelirse..
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kategoriyi açtık, içerik paylaşımına teşvik için denk geldiğim videoları paylaşayım dedim. Oynadığınız sunuculardan, keyifli videoları, uniq görsellerini, pvp foto veya videolarını paylaşabilirsiniz.Foruma yeni kategori gelmiş hayırlı olsun. METAREN'den videolar yok mu? milletin videolarını paylaşmışsın gibi geldi
Kendi videomuz olmasına gerek yok yani, duckroad tanıtım var mı? Takılmaya geleyim bendeKategoriyi açtık, içerik paylaşımına teşvik için denk geldiğim videoları paylaşayım dedim. Oynadığınız sunuculardan, keyifli videoları, uniq görsellerini, pvp foto veya videolarını paylaşabilirsiniz.
Bizden daha çok video gelir tek ihtiyacımız karşımızda duran guildlerKategoride video içerikte güzel olmuş. Yaygınlaştırmamız lazım.
777 guildi doğru mu? Global savaşlarınızı ve DC 'deki konuşmalarınızı takip ettim.Bizden daha çok video gelir tek ihtiyacımız karşımızda duran guildler
Hayır tüm oyuncularımız Türk . Ek olarak gerçekten rakip guild bulamıyoruz video ortasında göreceksiniz 3 guild geliyorlar sadece o şekilde 15 dakika fight layıp düşüyoruz.777 mısırlı guildi değil mi?
Oyunun tanıtım linkini verecek yok mu? Server tanıtım alanında paylaşılmamışSunucu baya keyifli, earthquake etkinliğini falan henüz test edemedim ne olduğunu bilmiyorum. Var mı detaylar için başka videolar ^^ 777 olarak bilgilendirirseniz memnun oluruz vallaha.
Etkinlik çokta sizden başkası yok gibi? Diğer videoyu izledim rakip gelememiş gerçektenSunucu şuan güzel fakat videodaki arkadaşlar kafayı bize taktı görünmez mal topluyorlar onu fixletiyoruz. Tower Defense, BA, Job Cave ler vs. bir sürü etkinlik oluyor.
Hemen hemen tüm guildler trader a döndü bizim yüzümüzden kervan çekiyorlar muhtemelen güçlendiklerinde gene karşımızda olurlarEtkinlik çokta sizden başkası yok gibi? Diğer videoyu izledim rakip gelememiş gerçekten
Aynen WarCrew e girdim bende arkadaşların daveti üzerineHemen hemen tüm guildler trader a döndü bizim yüzümüzden kervan çekiyorlar muhtemelen güçlendiklerinde gene karşımızda olurlar
Bu site Metaren Bilişime aittir. Bize ulaşmak için; İletişim , Şikayet , Reklam mail adreslerini kullanabilirsiniz.